perjantai 2. maaliskuuta 2007

Jahas, ja taas vaaliasiaa

Luen eduskuntavaaliehdokkaiden blogeja, ja yksi asia ärsyttää. Mikä ihmeen into joillakin pölvästikansalaisilla on kärkkyä jokaista uutta postausta vain päästäkseen haukkumaan kyseistä ehdokasta tai puoluetta kommenttiosiossa? Kyllä minäkin ajattelen välillä hiljaa mielessäni, että joku ehdokas on täysi idiootti jonka kanssa en jaa ainuttakaan näkemystä, mutta en todellakaan sano sitä julki siinä muodossa kuin korkeintaan lähimmille ystävilleni ja humalassa. Epä-älyllinen räksyttäminen kääntyy vain itseään vastaan. Monet räksyttävät jopa rehellisesti omalla nimellään. Noh, kyseessä lienee useimmiten mielenterveyden häiriö henkilöllä, joka päivät pitkät istuu koneen ääressä ja kärkkyy haukkana uusia kirjoituksia.

Ehkä minunkin pitäisi hankkia elämä, kun olen tuollaiseen kiinnittänyt huomioni.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, mitäs sanot vaalituloksesta?

Myrskyluoto kirjoitti...

Omalta osaltani vaalit menivät nappiin, mutta kokonaisuuden kannalta hieman kavahduttaa tuo kokkarien rynnäkkö. On siinä toisaalta omat mahdollisuutensakin. Tietyllä tavalla olen jopa tyytyväinen siitä että sosialistileiriä hieman ravisteltiin. Olisi nimittäin paikallaan tuoda muuttuvaan maailmaan ja päätöksentekoon välillä uusiakin ajatuksia sen sijaan, että vain vanhoista taisteluhaudoista käsin puolustetaan vanhoja saavutettuja etuja.

Kuitenkin vähän huolestuttaa että kuinka pienelle ihmiselle tulee nyt käymään. Seuraan suurella mielenkiinnolla hallitusneuvotteluja.

Anonyymi kirjoitti...

Oma ehdokkaani ei mennyt läpi, joten taas(kin) pitää odottaa neljä vuotta.

Porvarien voitto pelottaa, mutta tuokin on totta, että on hyvä ravistella valtaa pitävien asemia. Nythän niillä on mahdollisuus näyttää mihin pystyvät. Ehkä seuraava lama tulee neljän vuoden sisään ja seuraava vaalitulos on taas sen mukainen.

Linja on eurooppalaisen kehityksen mukainen: muuallakin oikeisto jyllää. Pitää kai muuttaa lattareihin, siellä kun tuntuu olevan ainut meneillään oleva vasemmistoaalto. Joku tosin sanoi, että Suomen oikeistohan on miljoona kertaa enemmän vasemmalla kuin vaikka jenkkien vasemmisto.